ÜCRETSİZ Akademik Webinar: İyi bir Abstrakt Nasıl Yazılır

Online Eğitimler,Wordvice

Makalenizi seçtiğiniz dergide yayınlamak için hiç uğraştınız mı?

Çalışmalarınızın yayınlanmasına yardımcı olacak bir abstrakt yazmak için ipuçları almak ister misiniz?

Cevabınız “EVET!” ise, bekleme süreniz sona erdi!

Wordvice şirket içi düzenleme uzmanı Kevin J. Heintz’in, dergi editörlerini etkileyecek ve makalenizi hedef dergide yayınlamanıza yardımcı olacak bir makale özetinin nasıl yazıldığı konusunda ÜCRETSİZ  web seminerine katılın.

İnteraktif seminer aşağıdakileri kapsar/içerir:

  • Abstrakt içeriği, yapı, ve organizasyon
  • Etkili ve doğal araştırma dili kullanımı ( cümle şablonları ile)
  • Dilbilgisi ve stil sorunları
  • Cümlelerinizi nasıl kısaltacağınıza dair ipuçları
  • Anahtar kelime kullanımı
  • “Abstrakta YAPILMASI ve YAPILMAMASI gerekenler”
  • Örnek abstrakt
  • Soru cevap kısmı (kafanıza takılan herhangi bir soruyu sorunuz)
** Adları ve e-posta adresleri ile kayıt yaptıranlar, ders sırasında kullanılan PDF dosyasının ücretsiz alacaktır. **

Detaylar:

Webinar Konusu: “Yayın Yapabilmek için Başarılı bir Abstrakt Nasıl Yazılır”

Eğitmen: Kevin J. Heintz, Senior Editor, MA English

Tarih: Çarşamba, Mart 21, 2018

Saat: 7:00 AM UTC (Istanbul: 10:00AM; Korea/Japan: 4:00PM; Taiwan: 3:00PM; EST: 2:00AM)

Webinar Link: https://www.youtube.com/watch?v=mL5lMIT5kbA

Bu bilgi oturumuna katılın ve çalışmalarınızı yayınlanmaya ve diğer araştırmacılar tarafından kullanılabilir hale getirmek için ihtiyaç duyduğunuz rehberliği edinin.

Kaydolmak için BURAYA tıklayın